Tuesday, October 5, 2010

Meer nederlands dan engels!

Dag allen,

Een nieuwe maand ... dus een nieuwe blog!

In september ben ik heel wat Belgen tegengekomen in Los Angeles. Eerst was er mijn kameraad Willem die enkele weken naar LA kwam voor zijn werk. Hij stelde voor om samen een trip naar Las Vegas te maken. Dat kwam perfect uit, want Maarten en Kristel hadden die periode ook een weekje Las Vegas gepland! Het was dan ook zeer geslaagd weekend: een schitterend hotel, af en toe gokje wagen (zonder succes), goed gaan boefen, goed gaan drinken, en eens goed gaan stappen, ... That's what Vegas is all about! Maar het was vooral super nog eens bij te kunnen babbelen met Maarten, Kristel en Willem, en dat terwijl we aan de andere kant van de planeet waren!

Midden september werd het ook drukker met de opnames van "Greet in Hollywood." Naast de entertainment verslagen die we maken voor Prime, kregen we ook het gezelschap van de VTM. Die volgen Greet namelijk in kader van een nieuwe reality reeks "Vlaamse Hollywood Vrouwen." Het was toch wel boeiend om de opnames van een reality show te volgen ... Vanaf midden oktober zou de reeks moeten beginnen. Normaal gezien zal mijne bol dan ook eens te voorschijn komen op de Belgische schermen ;-)

Zoals jullie zien was de voorbije maand dus vrij Belgisch getint en soms had ik de indruk dat ik meer nederlands dan engels sprak!

De volgende blog kunnen jullie waarschijnlijk binnen 2 weken verwachten. Want dan zal ik onder andere verslag uit brengen van een opkomend basketbaltoernooi dat ik ga spelen in Washington DC!

Groetjes en hou me zeker op de hoogte hoe het met jullie gaat!

Michiel

PS: Halloween komt eraan! Deze traditie is nog altijd enorm popular in Amerika. Vandaar dat ik de familie heb ondergedompeld in de halloween sfeer adhv dit filmpje! Lachen!! http://sendables.jibjab.com/view/sRyExjgGx4cJFMJi

Onderweg naar Vegas ... Een verlaten waterpretpark!

Kameraad Willem staat in de vroegere wildwaterbaan

 Het waterpretpark staat al 6 jaar leeg

 Het was toch wel fascinerend om te zien zo midden in de woestijn!
 Uiteindelijk goed aangekomen in Las Vegas!

De bekende Bellagio Foutains

 Met Maarten, Kristel en Willem in Vegas

 Geen geluk met gokken ...

 ... Kristel daarentegen wel!

Blijven proberen ...

Genieten aan het zwembad van ons hotel


 Aan het werk met Greet

 Aan het werk met Greet op de premiere van "Secretariat"