Tuesday, November 2, 2010

Meet and "Greet" met Kobe Bryant

Dag allen,


Ik heb weer een boeiende maand achter de rug!

Het was eerst en vooral uitkijken naar het basket toernooi dat gepland was midden oktober in de Amerikaanse hoofdstad ... Washington DC! Het was mijn tweede bezoek aan DC; in 2002 trok ik met "den daddy" al eens langs de oost-kust. Maar tijd om Obama goeiedag te zeggen was er niet, want op de eerste plaats was ik daar voor te winnen met mijn ploeg "The LA Dream." Na een geslaagde eerste speeldag, verloren we teleurstellend in de eerste ronde van de play-offs ... sportief een serieuze opdoffer dus, maar anderzijds was het qua sfeer wel een geslaagde trip. Nu kunnen we alleen maar werken voor het volgende toernooi dat in januari 2011 wordt gespeeld in ... Las Vegas!

Met "Greet in Hollywood" was het weer kicken toen we verslag mochten uitbrengen van de LA Lakers. In kader van het nieuwe NBA seizoen hebben Greet en ik voor Prime een voorbeschouwing gemaakt. Adembenemend om een one-on-one interview af te nemen met legendes Kobe Bryant en Phil Jackson! Over de kwaliteit van mijn werk heb ik dus helemaal niet te klagen, alleen de kwantiteit mocht wat meer zijn ... Ik heb het geluk om voor Greet in Hollywood te kunnen werken, maar daarbuiten is het niet altijd simpel werk te vinden. Maar we blijven gaan!

Ondertussen heb ik ook de aanvraag voor een Green Card ingediend. Jaarlijks worden er namelijk 50.000 Green Cards uitgedeeld adhv een loterij.  Tussen mei en juli zal ik weten of ik bij de gelukkigen ben! Zoniet zal ik deze zomer een werkvisum moeten aanvragen. Duimen of "fingers crossed" zoals ze hier zeggen!

In kader van de VTM reeks "Vlaamse Hollywood Vrouwen," werd er een Belgische avond georganiseerd. Een groep van 15 werd uitgenodigd bij de Limburgse chef Eddy Kerkhofs zijn thuis in de Hollwyood Hills om eens te genieten van goeie Belgische kost: tomates crevettes, varkenslapkes met rode kool en puree, en als dessert chocomousse. Ik weet het, het klinkt niet zo speciaal, maar hier is het pure nostalgie.
De laatste avond van de maand was er een Halloween feestje gepland bij Greet dat eindigde in de officiele Halloween parade in West-Hollywood waar maar liefst 400.000 man op afkwam!

Zoals gewoonlijk kunnen jullie hieronder foto's en video tervinden.

Volgende week verhuis ik, dus de volgende keer kunnen jullie hierover meer nieuws verwachten. Hou mij zeker ook op de hoogte hoe het met jullie gaat!

Groetjes!

Michiel




De trailer van "Greet in Hollywood"


Voorbereiding Washington DC toernooi

Voorbereiding Washington DC toernooi
 
Voorbereiding Washington DC toernooi

 Washington DC!
 Washington DC - Civil War Monument

 Washington DC - The LA Dream ploegfoto

 Washington DC - The Dream in actie

Washington DC -  Laatste avond

Een stevige wandeling in de Hollywood Hills met zicht op LA

Met NARAFI-klasgenoot Brent

 Greet in Hollywood NBA Special on Prime Belgium TV - Kobe Bryant

  Greet in Hollywood NBA Special on Prime Belgium TV - Kobe Bryant

 Greet in Hollywood NBA Special on Prime Belgium TV

 Greet in Hollywood NBA Special on Prime Belgium TV

  Greet in Hollywood NBA Special on Prime Belgium TV

  Greet in Hollywood NBA Special on Prime Belgium TV

  Greet in Hollywood NBA Special on Prime Belgium TV - Phil Jackson

  Greet in Hollywood NBA Special on Prime Belgium TV - Pau Gasol

Halloween - Mike and Mike

 Opnames van Vlaamse Hollywood Vrouwen bij Greet thuis

 400.000 man kwam opdagen voor de Halloween Parade

Met Greet en Roland tijdens de Halloween Parade