Friday, December 3, 2010

Voor de camera ipv achter de camera


Dag allen,
De maand November is alweer voorbij. Tijd om mijn gebeurtenissen weer eens op een rijtje te zetten.
Eerst en vooral wil ik iedereen bedanken voor de toffe respons na mijn verschijning(en) in de reality reeks “Vlaamse Hollywoodvrouwen” op VTM. Ik stond versteld van de vele reacties! Het is eens iets anders dan altijd achter de camera te moeten staan! Komende woensdag zenden ze de laatste aflevering uit. Dan eindigen Greet en ik op de rode loper van de filmpremiere  van “You Again!”  Op deze link kan je een clip van Greet en mij herbekijken:
Maar mijn meest vertrouwde plek blijft natuurlijk achter de camera. Zo heb ik de voorbije maand onder andere interviews gedraaid met Nathalie Portman en Darren Aronofsky van de film “Black Swan” en daarnaast een boeiende blik achter de schermen van een afkick centrum voor beroemdheden.
In mij vrije tijd ben ik sinds de eerste keer sinds Costa Rica gaan surfen. Samen met Belg Brent, Roland en Greet zijn we toen naar Venice Beach getrokken. Maar mijn Costa Ricaans record van 2 seconden rechtstaan op een plank heb ik helaas niet kunnen verbreken …
Midden November ben ik ook verhuisd! Ik woon nu samen met mijn roommate in Studio City, op 15 min. rijden van Hollywood. Na enkele weken is het appartement eindelijk zo goed als ingericht!
De laatste dag van November heb ik afgesloten met het behalen van mijn Californisch rijbewijs (theorie en praktijk vanaf de eerste keer!). Nu nog een paar weken wachten en dan duimen voor een goeie auto deal vlak na 2011!
En 2011 staat vlak voor de deur, wat ook wil zeggen dat ik binnekort weer enkele weken in Belgie zal vertoeven! Tussen 22 december tot 4 januari hoop ik iedereen nog eens terug te zien!
Hou me op de hoogte hoe het met jullie is gesteld!
Greetings!
Michiel
"Vlaamse Hollywood Vrouwen"

Op de rode loper van "Secretariat"

Interview in kader van "Vlaamse Hollywood Vrouwen"

Op de rode loper van "Secretariat"

 Interview met Natalie Portman in kader van de film "Black Swan"