Tuesday, August 23, 2011

Visum verlengd voor 5 jaar!


Pura Vida België,
September is in zicht, dus tijd om de balans te maken van de voorbije zomer.
Maar eerst en vooral wil ik iedereen bedanken voor de (lekkere) attenties en gelukwensen voor mijn nieuw vijf-jaren visum!
Voor mijn terugkeer naar Belgie eind juni, had ik nog enkele leuke opdrachten in het vooruitzicht. De Rode Loper trok tijdens haar afscheidsweek naar LA om een verslag te maken over Katie Holmes, beter gekend als de echtgenote van Tom Cruise en actrice in Dawson’s Creek. In kader van het evenement Women in Film, was de VRT geselecteerd voor een one-on-one interview met Holmes en hiervoor deed ik camera en geluid. Hier kunnen jullie het verslag zien:
Vervolgens stuurde PRIME Greet en mij naar New Orleans voor een blik achter de schermen van de Amerikaanse remake van Loft. Greet kon enkele leuke interviews fixen met Erik Van Looy en Matthias Schoenaerts! Op de set was het boeiend om zien hoe snel en efficiënt er werd gewerkt. Greet versierde tussendoor een figurantenrol als barvrouw met James Marsden. Met de acteur babbelden we kort over Belgisch bier. Daarnaast was het een gezellig weerzien met de Belgische steadicam operator Jo Vermaercke die mij tijdens de NARAFI jaren nog een workshop had gegeven. En de NARAFI nostalgie bleef maar duren, want tijdens de laatste dag ging ik lunchen met ex-klasgenoot Damien Timmerman die daar was als klankman voor het VTM Nieuws en Telefacts. Onderaan kunnen jullie enkele leuke fragmenten met Greet en Erik Van Looy bekijken. De volledige special met beelden van het setbezoek zijn te zien op PRIME.
En dan was het weer tijd om terug naar België te komen. Het was niet altijd simpel om de tijd juist te verdelen, maar ik ben blij dat ik deze keer wat meer tijd met mijn familie heb kunnen doorbrengen. Alleen jammer ik het bezoek van mijn broer Hans en Carolina net heb gemist … Naast de visiteronde van vrienden en familie was het ook weer leuk enkele werkdagen te vertoeven bij TVL. Maar het hoogtepunt van mijn verblijf was natuurlijk de goedkeuring van mijn nieuw visum! Een hele opluchting …
Na vijf weken grijs weer, was ik toch niet ongelukkig om terug te keren naar de zon! Na enkele drukke maanden deed het deugd te genieten van twee weken platte rust in LA. Tussendoor trainde ik wel veel om me voor te bereiden op een basket toernooi in Seattle. Dat vond vorig weekend plaats. Sportief presteerden we niet zo goed omdat slechts 5 van de 10 spelers kwamen opdagen … Zo was het zwoegen en zweten op het veld, maar naast het veld hebben we ons zoals gewoonlijk goed geamuseerd!
Ondertussen heb ik ook mijn eerste Hollywood celebrity party ervaren! Michael is namelijk goed bevriend met actrice Meagan Good. Zij vierde haar 30ste verjaardag en we waren uitgenodigd voor het exclusieve feest. Onder andere Kevin Hart, Gabrielle Union, Lala Anthony, Terrence J en Evan Ross waren een van de bekende uitgenodigden. Het was speciaal om samen met haar onthaald en achtervolgd te worden door de Paparazzi een hele avond lang!
Ziezo, het einde van de vakantie nadert nu en ik ben klaar om er weer in te vliegen. Groetjes en hou me op de hoogte hoe jullie zomer is verlopen!
Pura Vida!
Michiel
Leukste fragmenten en Bloopers met Erik Van Looy
 Even de draad van het microfoontje van Katie Holmes wegsteken voor het interview
 
 Interview met Katie Holmes voor De Rode Loper
 Met Erik Van Looy en Greet in New Orleans tijdens de opnames van The Loft

 Met James Marsden en Greet in New Orleans tijdens de opnames van The Loft

Laatste avond in LA: concert van mijn lievelingsgroep Mana in Staples Center 
 Mama trakteerde om mijn nieuw visum te vieren.

Met Wichtje en Vandermuuleman in Den Tap 

 Met Daddy in Oostende

Met mama en Maarten in Oostende

Expo FC De Kampioenen in Oostende: "Pascalleke" & Pascalleke

"Met Boma vleesindustrie en vee"
Met Willem tijdens Suikerrock
 Actrice Meagan Good tijdens haar 30e verjaardagsfeest
Meagan Good's Birthday Party

Verkleed in 50's stijl voor Meagan Good's Birthday Party

Seattle bezichtigen voor het basket toernooi - The Seattle Space Needle

Zicht vanuit de Seattle Space Needle

Zicht vanuit de Seattle Space Needle 
In actie tijdens het toernooi

Na de wedstrijd

 Met ploeggenoten beste kameraden Nick & Aaron

 Nog meer actiefoto's

 The LA Dream ploeg tijdens een time-out